ATTIVA B2.6 48v

2 vende me kuti mallrash. perfomancë e ulët e modelit 2.6. Ky automjet është i përshtatshëm për t’u përdorur si në fushën e hotelerisë ashtu edhe në atë industriale.

ATTIVA 2.6 48V

2 vende automjete elektrike me kuti mallrash. Ky automjet është i përshtatshëm për transportin e mallrave, shërbime të vogla mirëmbajtjeje dhe pastrimi.

ATTIVA B4.6 48V

4 vende automjete elektrike, version i ulët i performancës së ATTIVA 4.6. Këto automjete përdoren për transportimin dhe zhvendosjen e njerëzve brenda ambienteve turistike, industriale dhe sportive.

ATTIVA 4.6 48V

4 vende automjet elektrik. Këto automjete përdoren për transportimin dhe zhvendosjen e njerëzve brenda ambienteve turistike, industriale dhe sportive.

ATTIVA 2L.6 48V

2 vende automjet elektrik me kuti ngarkese të gjatë. Ky automjet është i përshtatshëm për përdorime të ndryshme si: transportimi i valixheve brenda vendpushimeve ose parqeve dhe mirëmbajtja e kopshteve. Kontaktoni me ne për personalizime speciale në dispozicion.

ATTIVA 4L.6 48V

4 vende automjet elektrik me kuti ngarkese. Ky automjet është i përshtatshëm për transportin e klientëve (dhe bagazheve të tyre) midis kampeve dhe vendpushimeve.

ATTIVA 6L.6 48V

6 vende automjet elektrik. Veçanërisht i përshtatshëm për transportin e personave brenda komplekseve turistike, industrisë ose kampeve sportive (p.sh: vizitë në fabrikë industriale, transporti i klientëve)

ATTIVA 8L.6 48V

8 vende automjeti elektrik, veçanërisht i përshtatshëm për transportin e personave brenda ambienteve turistike, industriale ose sportive (p.sh: turne të kompanive të mëdha).

Ky model mund të implementohet me personalizime të ndryshme: transporti i karrigeve me rrota (mod. 8L.6 HC), 4 vende me kuti të gjatë (mod. 4LC.6), 6 vende me kuti të shkurtër (mod. 6LC.6), transporti i arkivoleve (mod . 8L6 CF). Ju lutemi na kontaktoni për informacion.

SHUTTLE.4 72V - 14P

14 vende autobus elektrik. i përshtatshëm për transportimin e njerëzve brenda ambienteve turistike, parqeve dhe qendrave tregtare

E disponueshme sipas kërkesës versioni special me 11 vende me hapësirë për karrige me rrota (mod. SHUTTLE.4 HC)